Θεραπεία με LASER

Βελτιώνει άμεσα και αποτελεσματικά τους πόνους και τις παθήσεις

Το κέντρο φυσικοθεραπείας Ιωάννη Ταχούλα παρέχει καινοτόμες λύσεις για την εξάλειψη του πόνου που προκαλούν μυοσκελετικά προβλήματα. Βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας αντιμετωπίζοντας σήμερα το πρόβλημά σας.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτερα - Τετάρτη - Παρασκευή 9:30 - 15:00 & 17:00 - 21:00

Τρίτη - Πέμπτη 9:30 - 14:00

Ηπείρου 88, Λάρισα

241 028 2629

back_pain

ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

waist

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ

athlete

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Χρησιμοποιούμε Καινοτόμο Εξοπλισμό

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας μας είναι εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο και καινοτόμο εξοπλισμό για την άμεση ανακούφιση των ασθενών από τον πόνο.

Εστιάζουμε στο Πρόβλημά σας

Εστιάζουμε στο πρόβλημά σας και επικεντρωνόμαστε στο να κατανοήσετε πως λειτουργεί η μέθοδος φυσικοθεραπείας που είναι κατάλληλη για εσάς.

Παρέχουμε Εξατομικευμένη Φροντίδα

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε ασθενή ξεχωριστά ανάλογα με τις δικές του ιδιαιτερότητες και παρέχουμε εξατομικευμένες ασκήσεις ανάλογα με την περίπτωση.

Δίνουμε Λύση σε κάθε Πρόβλημα

Προσφέρουμε λύση σε όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας, θεραπεύοντας πλήρως την κινητική σας κατάσταση ή περιορίζοντας τα συμπτώματα που συνδέονται με τα κινητικά σας προβλήματα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στο κέντρο φυσικοθεραπείας μας εφαρμόζονται σύγχρονοι μέθοδοι αποκατάστασης  με  μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό. Στο κέντρο φυσικοθεραπείας μας εφαρμόζονται σύγχρονοι μέθοδοι αποκατάστασης  με  μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Ο εξοπλισμός μας

Σε εμάς θα βρείτε μηχανήματα των εταιρειών 

Skip to content